YDELSER

 
KRISEKOMMUNIKATION: Jeg har specialiseret mig i krisekommunikation - både på det strategiske og praktiske plan. Hvis din virksomhed eller du selv er på vej til at blive eksponeret i medierne på en måde, som vil gå ud over omdømmet, så skynd dig at ringe til mig på telefon 28 35 00 49. I en sådan situation er tid et meget vigtigt parameter.  
 
FAST SAMARBEJDE: Jeg har igennem adskillige år samarbejdet tæt med mine kunder baseret på faste samarbejdsaftaler om kommunikationsydelser i  8, 12 eller flere timer per uge til et fast honorar. Efter kundens ønske kan jeg arbejde i virksomheden eller fra mit eget kontor. Et fast samarbejde er en optimal løsning for begge parter, fordi mit øgede kendskab til virksomheden gør det muligt at levere et langt bedre produkt. I den rolle er jeg typisk content-leverandør - dvs. at jeg udarbejder pressemeddelelser, artikler til kundeblade, kundebreve, indhold til sociale medier som fx Facebook og LinkedIn, årsberetninger, personaleblade mv.
  
STRATEGI: Jeg har arbejdet med kommunikationsstrategi i mere end 15 år, og jeg udarbejder gerne en strategi til din virksomhed - også i de tilfælde, hvor I selv ønsker at levere indholdet (content).
 
ENKELTE OPGAVER: Jeg løser kun undtagelsesvis enkeltstående opgaver som fx at udarbejde en pressemeddelelse eller skrive en artikel til et kundeblad. Men hvis der er en god historie at fortælle, påtager jeg mig gerne opgaven.
 
 
ErhvervsKommunikation.dk | Dalvangen 2A, 8270 H°jbjerg  | Tlf.: 28350049 | mail@erhvervskommunikation.dk