Rådgivning

FAST SAMARBEJDE: Jeg har igennem adskillige år samarbejdet tæt med mine kunder baseret på faste samarbejdsaftaler om kommunikationsydelser i 8, 12 eller flere timer per uge til et fast honorar. Efter kundens ønske kan jeg arbejde i virksomheden eller fra mit eget kontor. Et fast samarbejde er en optimal løsning for begge parter, fordi et øget kendskab til virksomheden gør det muligt at levere et langt bedre produkt. I den rolle leverer jeg typisk en kommunikationsstrategi og udarbejder desuden en række af strategiens aktiviteter - artikler til sociale medier som fx Facebook og LinkedIn, pressemeddelelser, kundemagasiner, nyhedsbreve, præsentationer, indhold til hjemmesider, bæredygtighedsrapporter, årsberetninger mv.
  
STRATEGI: Jeg har arbejdet med kommunikationsstrategi i mere end 20 år, og jeg udarbejder gerne en strategi til din virksomhed - også i de tilfælde, hvor I selv ønsker at levere indholdet.
 
KRISEKOMMUNIKATION: Jeg har specialiseret mig i krisekommunikation - både på det strategiske og operationelle plan. Hvis din virksomhed eller du selv er på vej til at blive eksponeret i medierne på en måde, som vil gå ud over jeres omdømme, så skynd dig at ringe til mig på telefon 28 35 00 49. I en sådan situation er tid et meget vigtigt parameter.
 
ENKELTOPGAVER: Jeg løser kun undtagelsesvis enkeltstående opgaver som fx at udarbejde en pressemeddelelse eller skrive en artikel til et kundeblad. Men hvis der er en rigtig god historie at fortælle, påtager jeg mig gerne opgaven.
 
 
ErhvervsKommunikation.dk | Dalvangen 2A, 8270 Højbjerg  | Tlf.: 28350049 | mail@erhvervskommunikation.dk